We don’t think outside the box,
we think of what we can do with the box!

Als marketing- en reclamebedrijf bouwden we onze kennis en specialiteiten op binnen de textiel- en interieurbranche, via ons moederbedrijf Decostayle. We zetten deze ook graag voor andere branches in. Wij kijken met een frisse blik naar jouw product of dienst en stellen cruciale vragen. Vragen die jouw verhaal overtuigend naar boven brengen.

Inspireren en vernieuwen

Het verhaal van jouw bedrijf, merk, product of dienst inspireert ons tot creatieve ideeën. Wij worden enthousiast van het bedenken en maken van reclame-uitingen die verrassen en ook helemaal bij je passen. Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Wij zijn behalve creatief ook heel praktisch. Marketing moet werken.
  • Wij communiceren graag open en eerlijk.
  • Wij bieden je één contactpersoon voor het hele marketingtraject.

Ons team en onze partners

Ons team is relatief klein, waardoor we makkelijk aanspreekbaar, flexibel en slagvaardig zijn. Door onze samenwerking met Decostayle hebben we brede kennis van de interieurbranche.

We zijn professionals met expertise in concept design en grafische vormgeving.

Benieuwd naar de mensen achter Cocon Marketing? Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie. Wij maken graag met je kennis, neem vrijblijvend contact met ons op.

Klaes-Maarten van der Stege
Directeur

Ik ga als verantwoordelijke en faciliterende directeur elke dag dezelfde mooie uitdaging aan: zorgen dat we als Cocon team, samen met onze partners, de wensen van onze klanten op creatieve en efficiënte wijze omzetten in een succesvol concept, product of dienst.

km.vanderstege@coconmarketing.com

+31 (0)6 46267638

Dennis Boes
Sales Manager

Ik zorg voor de acquisitie en onderhoud de contacten met onze klanten. Verkopen is mijn passie. Of het nu gaat om visitekaartjes of een marketingconcept, ik vind het allemaal interessant. De diversiteit aan bedrijven en opdrachten, dat maakt het werken voor Cocon een mooie uitdaging.

d.boes@coconmarketing.com

+31 (0)6 21503244

Karst Beens
Operationeel Manager

Ik werk samen met de on-site Social Media Manager om campagnes te creëren en uit te voeren. Wekelijks en maandelijks ontwikkel ik de contentkalenders voor bedrijfsmerken. Ik monitor analytics met social media team om haalbare ideeën te identificeren en maak boeiende blog- en social media-inhoud. Verder ondersteun ik ons marketingteam bij live- en online-evenementen.

k.beens@coconmarketing.com

Ralf Boer
Concept designer

Ik zorg voor de ontwikkeling en het ontwerpen van concepten. Als een opdrachtgever zijn vraag bij ons neerlegt, verdiep ik me in zijn organisatie en product. Ik kan me daar helemaal in vastbijten. Ook denk ik voor onze klanten graag mee op strategisch en tactisch niveau.

Evelien Nagelhout
Grafisch ontwerper

In onze studio ben ik verantwoordelijk voor de opmaak van projecten. Een concept dat mijn collega heeft neergezet, werk ik tot in de puntjes uit. Ook het grafisch ontwerpen van printwerk zoals advertenties, magazines en folders vind ik hartstikke leuk om te doen.

Annemieke Stegerman
Grafisch ontwerper

Bij Cocon maak ik mooie creatieve ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Graag verras ik de opdrachtgever met een ontwerp wat niet voor de hand ligt.

Maar ook kan je mij aan de telefoon verwachten of vragen stellen via de mail als het om een nieuwe aanvraag gaat of een lopende opdracht.