Offline marketing onderscheiden door te vernieuwen.

Productpresentaties, beursmateriaal, brochures, flyers, magazines, advertenties, elke ondernemer – groot of klein – heeft het regelmatig nodig. Je laat zien waar je voor staat, wat je te bieden hebt en voor wie. Het is niet altijd makkelijk om de juiste middelen te kiezen en vernieuwend te blijven.

Niet iedereen is altijd gefocust op het internet. Offline marketing blijft daarom belangrijk. Hoe zorg je dat je op een eigentijdse manier blijft onderscheiden en daarmee offline zichtbaar bent? Cocon Marketing helpt je bij het vinden van de juiste reclamemiddelen.

Wij werken samen met partners zoals Decostayle voor productpresentaties in de vloerenbranche. Decostayle is dealer van de Cantobox®. De Cantobox® is een luxe innovatieve kartonnen verpakkingsoplossing met een echte WOW-factor, 90 graden scherpe randen, 100% duurzaam en prachtige materialen. Cocon adviseert je hoe deze verpakking/box kan bijdragen aan de gewenste merkbeleving. Cocon ontwerpt de boxen passend bij de visuele identiteit van je merk. Decostayle produceert en vult de boxen en regelt de distributie.

Anders kijken

Traditionele reclamemiddelen zijn effectief als je de boodschap aansprekend vertaalt. Wij zoeken naar nieuwe invalshoeken. Wij zetten je graag even op een ander been.

Bijvoorbeeld door de geschiedenis van een bedrijf in te zetten en op een eigentijdse manier terug te laten komen. De eigenschappen van een standaard product benadrukken met sfeerbeelden uit een hele andere setting. Bekijk meer voorbeelden in ons portfolio.

Spreekt deze benadering jou aan en wil je meer weten over de mogelijkheden voor offline marketing? Neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

Meedenken over marketing

Wij denken mee over hoe een product of dienst het beste in de markt kan worden gezet. Over hoe we het verhaal erachter overtuigend en op creatieve wijze overbrengen. Dat kan op verschillende manieren, off- en online en ook interactief. Wij denken mee over de meest effectieve combinatie van reclamemiddelen en werken ze natuurlijk graag voor je uit.

Deze diensten levert Cocon Marketing ook:

Wil je meer weten over interactieve marketing, de mogelijkheden voor jouw bedrijf of gelijk een offerte opvragen? Bel of mail ons. Wij vertellen je graag meer.