Online marketing zichtbaar overtuigend

Welke middelen kan ik het beste inzetten om mijn potentiële en ook bestaande klanten online te bereiken? Heeft online adverteren zin? Welke sociale media zijn nog lucratief? Hoe zorg ik dat mijn website online goed vindbaar is?

Cocon Marketing helpt je bij het online zichtbaar maken van je bedrijf, producten en diensten. We zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen dat online marketing voor jou gaat werken.

Overtuigen en onderscheiden

Internet is een belangrijk medium om aandacht te vragen voor je product, om naamsbekendheid op te bouwen, om snel veel belangstelling te kunnen krijgen en om te kunnen verkopen. Daarvoor is het van belang je te onderscheiden. Wij adviseren over overtuigende visuele uitingen. Wij zorgen bovendien voor:

  • meerdere creatieve ideeën die na jouw keuze uitgewerkt worden tot producten;
  • ontwerpen die voor alle online toepassingen, van nieuwsbrief tot sociale mediaprofielen, te gebruiken zijn;
  • één contactpersoon en één grafisch ontwerper die verbonden zijn aan jouw opdracht.

Wil je meer informatie over het team van Cocon Marketing en hoe wij te werk gaan?

Creatief én realistisch

Voor het inzetten van de meest effectieve online middelen zetten we in een gesprek een aantal zaken over je organisatie, doelgroepen en boodschappen op een rij.

We komen aan de hand daarvan met creatieve voorstellen voor de inzet van bijvoorbeeld een website, digitale nieuwsbrief, sociale media of online advertentie. Wij zijn ook realistisch. De kosten en opbrengsten moeten zich optimaal verhouden.

Communicatie betekent vaak het inzetten van verschillende middelen om je boodschap over te brengen en je doel te bereiken. Helemaal afhankelijk van jouw vraag.

Deze diensten levert Cocon Marketing ook:

Wil je meer weten over online marketing, de mogelijkheden voor jouw bedrijf of gelijk een offerte opvragen? Bel of mail ons. Wij vertellen je graag meer.